Energetische Therapie
Ida Mulder Westers
Home
Over mij
Therapie
Cosmic & Flower
Praktijkinformatie
Hoog sensitieve personen
Gedichten
Voeding
Folder
Folder
In therapie gaan we kijken wat jou belemmert om volkomen jezelf te kunnen zijn. Wat maakt dat jij al deze belemmeringen bewust of onbewust naar je toe haalt. Wat maakt dat jij niet lekkeer in je vel zit. Wat maakt dat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt. Wat maakt dat jij deze ervaringen hebt en iemand anders schijnbaar niet. Op al deze vragen zijn heel veel antwoorden mogelijk maar doordat iedereen uniek is in zijn/haar eigen beleving van de dingen die hem/haar overkomen, zal ieder anders op deze gebeurtenissen reageren en er dus ook anders mee omgaan. Vanuit deze uniekheid wordt gewerkt om jouw belemmeringen op te lossen vanuit jouw kijk op de wereld. Vanuit deze visie kunnen we de problemen bij de kern aanpakken, zodat een diepgaande zuivering kan plaats vinden.
Dit doe ik met behulp van verschillende therapievormen o.a. healing, inner-child, regressie, gedragstherapie, voice dialogue, Cosmic & Flower energies etc.
Ik zal een paar van deze therapievormen kort beschrijven.

Inner-Child
Bij inner-child work gaan we kijken hoe het kleine kind in ons zich staande heeft weten te houden in zijn vroege kindertijd en jeugd. Welke overlevingsstrategieën heeft hij/zij hiervoor gekozen en leeft daar nu nog steeds naar.

Gedragstherapie
Bij gedragstherapie kunnen we ons bewust worden van hetgeen we verbaal of non-verbaal uitzenden en doordat alles wat we bewust of onbewust uitzenden ook weer bij ons terug komt, beland je al gauw in een vicieuze cirkel. Door je hier bewust van te worden kun je het veranderen en de dieper liggende oorzaak helen.

Cosmic & Flower
Met behulp van de Cosmic & Flower energies kunnen we op zowel bewust als onbewust niveau verstoringen van onze psyche naar boven halen om ze bewust te doorvoelen en te helen

Deze therapie voor lichamelijke en psychische klachten is geschikt voor kinderen en volwassenen, die om wat voor reden dan ook graag aan zichzelf willen werken, om daardoor meer gezondheid, zefvertrouwen, vreugde, vrijheid en harmonie te ervaren.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan gerust contact op.

In liefde en licht.
Home
Over mij
Therapie
Cosmic & Flower
Praktijkinformatie
Hoog sensitieve personen
Gedichten
Voeding
Folder