Energetische Therapie
Ida Mulder Westers
Home
Over mij
Therapie
Cosmic & Flower
Praktijkinformatie
Hoog sensitieve personen
Gedichten
Voeding
Folder
Voor wie / welke klachten
Behandelmethoden
Het doel
Therapie
Vanuit mijn passie voor mensen wil ik hen graag stimuleren om volledig in hun eigen kracht te gaan staan.

Wij zijn allen een en daarvan ga ik uit bij het geven van therapie voor het hoogste welzijn van alles en iedereen. Wij zijn geen van allen meer of beter dan de ander en van daaruit word gewerkt om in je eigen kracht te gaan staan.
Door naar je eigen problemen te kijken, te onderzoeken en er niet voor weg te lopen, krijg je inzicht en word je je bewust van hetgeen je belemmert om te zijn wie je wezenlijk bent. Door dit vanuit liefde te doen, zonder oordeel of veroordeling van jezelf of de ander, kan je jezelf vinden zodat je kan vergeven en loslaten.
Hierna kan je verder aan jezelf werken om te worden wie jij wilt zijn en in je kern al bent. Je gaat steeds verder en dieper alle lagen als het ware bloot leggen en ontwikkelen om bij je ware kern uit te komen. Je bent al goed zoals je bent, anders was je wel anders. Door met mededogen naar jezelf en anderen te kijken word je milder en zachter en ga je minder oordelen en veroordelen. Door verantwoording te nemen voor jezelf en je voor te stellen hoe het is om helemaal vrij te zijn kan je de hemel op aarde creëren, zodat je dat tot een geheel eigen ervaring kan maken en van hieruit verder kan op je pad naar heelheid.
Je moet je bewust worden van wat je uitzendt, bewust of onbewust, omdat alles wat je uitzendt ook weer bij je terug komt. Dit noem je karma. Door met name naar jezelf te kijken in plaats van naar de ander te wijzen kan je je eigen aandeel in gebeurtenissen zien. 
Dit maakt ook dat je je minder kwetsbaar zult voelen doordat je je bewust wordt van je eigen aandeel en ziet welke overtuigingen achter de gebeurtenissen schuil gaan. Door bewust te worden van al deze dingen word je getriggerd om aan het werk te gaan met het oplossen van je problemen waardoor je steeds vrijer kan worden. Door dit als een uitdaging te zien in plaats van als een strijd wordt het proces veel gemakkelijker. 
Problemen zijn eigenlijk een cadeautje om je verder te brengen op je pad, je leerproces. Hierdoor kan je als je verantwoording voor jezelf neemt je steeds verder ontwikkelen en zelfbewust je leven in eigen hand nemen. 
Je waarde is niet afhankelijk van wat iemand anders over je zegt of denkt maar van wat jij zelf voor waar aanneemt. 
Vanuit onafhankelijkheid de uitdaging aan gaan, zodat je eigenwaarde en zelfvertrouwen niet langer afhankelijk is van de goedkeuring van iemand anders.
Begin bij het begin. Neem de eerste stap en de rest volgt vanzelf. Je kan dan niet meer terug. Je volgt je pad en onderweg kom je allemaal cadeautjes tegen die je open mag maken. Sommige zijn leuk, andere wat minder. Later zal je zien dat het stuk voor stuk prachtige geschenken waren om jou te helpen je te bevrijden van je karma, zodat je vanuit onafhankelijkheid de verbinding aan kan gaan.

In lak'ech (jij bent een andere ik).
Home
Over mij
Therapie
Cosmic & Flower
Praktijkinformatie
Hoog sensitieve personen
Gedichten
Voeding
Folder